Få bedre nattesøvn med den rette seng

Seniorseng

En god seng er altafgørende, når det gælder om at få en god nats søvn. Hvis du har problemer med ryg, lænd eller nakke, kan en madras uden den rigtige støtte gøre det værre. Hvis du sover dårligt, kan det desuden gøre dig mere anspændt og derved forværre problemet. Derfor kan en god seng med madras, der former sig efter kroppen og yder optimalt støtte for ryggen, være en rigtig god investering for din krop. Ved at få en god seng og dermed bedre nattesøvn, bliver du også mere frisk og fyldt med energi, og humøret vil højst sandsynligt også få et løft.

Få den rigtige støtte med en seniorseng

Jo ældre kroppen bliver, jo mere har den brug for støtte for at kunne klare sig og føle komfort. Derfor er det ekstra vigtigt at få en god seng, der kan give kroppen og især ryggen den helt rigtige støtte. Som ældre vil man ofte tilbringe mere tid i sengen, og derfor kan det være en god idé at bruge penge på en decideret seniorseng. I dag er det muligt at få seniorsenge med kvalitetsmadras, der er specialdesignet til at forme sig efter kroppen. Den sørger for, at trykket fra kroppen fordeler sig ligeligt over hele madrassen. Det betyder, at der er langt mindre risiko for at få ondt i kroppen, for eksempel i ryggen, også selvom man tilbringer længere perioder i sengen for eksempel i forbindelse med sygdom.

Den type madrasser kan også fås til almindelige senge, men fordelen ved en seniorseng er, at selve sengen kan indstilles efter personens vægt, kropsbygning og højde, hvilket giver ideel komfort. En hæve/sænkefunktion giver mulighed for støtte, også selvom du skal sidde op i sengen i længere perioder, for eksempel hvis du er syg og sengeliggende i en længere periode.

Aflast ømme muskler med massagestol

En plejeseng kan ikke gøre det alene, hvis du døjer med ondt i ryggen eller lænden. Her kan i stedet en massagestol afhjælpe problemet. Massagestole kan hjælpe kroppen med at slappe mere af og løsne ømme muskler. Selvom det ikke kan træde i stedet for decideret behandling hos en fysioterapeut, kan det hjælpe ved at give aflastning og øget velvære for kroppen.

Care & Relax
BordingLund 1
7441 Bording
97 14 59 53