Hvad er Fysiugisk massage?

Massage

 

De fleste mennesker ved hvad massage er, og mange får ofte også en rigtig dejlig og afslappende association omkring ordet massage. Fysiugisk massage er en behandlingsform som tager udgangspunkt i menneskekroppens anatomi, altså opbygningen af kroppen. Massage er en af verdens ældste behandlingsmetoder og er derfor også videreudviklet til mange forskellige niveauer, alt afhængig af det fokus, der skal være på behandlingen.

 

Fysiugisk massage i Århus afhjælper på problemer med muskulaturen, og lige præcis sådanne problemer er blevet mere og mere hyppige, da folk ikke sidder ordenligt når de sidder ved et skrivebord og derfor får overbelastet forskellige muskelgrupper. I nogle situationer kan der også være tale om langvarig stress, hvor du går og spænder i hele kroppen hvilket dermed udvikler sig, til muskelproblemer, i helt andre tilfælde, kan andre sygdommeogså være med til muskelproblemer.    

 

Hvordan fungerer Fysiugisk massage ?

Idéen bag Fysiugisk massage i Århus er, at massagen skal gå ind og påvirke kroppens immunforsvar og reperere skadede og ømme muskler. Uanset af hvilken årsag du måtte have behov for massagen, så kan behandleren tilpasse teknikerne i forhold til dine problemer.
Massagen sætter gang i kroppens blodcirkulation og aktiverer på den måde musklerne, således at kroppens immunforsvar, kan løsne op i eventuelle betændelsestilstande.

Når musklerne og immunforsvaret bliver aktiveret, så vil affaldsstofferne også have meget nemt ved, at forlade kroppen.

 

Derfor er der nogle der godt kan begynde både at svede, eller skulle tisse rigtig meget når de har fået foretaget en behandling. Fysiugisk massage kan hjælpe med at smidiggøre musklerne, modvirke stress, stimulere blodcirkulationen, fjerner alle former for spændinger og nedbryder affaldsstofferne i kroppen. Du behøver ikke at fejle noget eller gave smerter for, at du kan få massage.

 

Massage er også en behandlingsform som kan være forbyggende for netop, stive muskler og led eller muskelsmerter. Dette skyldes, som sagt, at immunforsvaret aktiveres hver gang du masseres samt, at affaldsstofferne fjernes. Derfor kan regelmæssig massage hjælpe dig med, at forebygge muskelskader. Behandleren arbejder dybt i muskluratur og væv, for også at fjerne eventuelle myoser. Myoser er en smertefuld muskelinfiltration, som føles som en meget øm hård knude og er en meget almindelig tilstand, som kommer af konstant overbelastning af en muskel. Det er noget som en massagebehandler kan hjælpe dig af med.    

 

Uanset om du har muskel problemer, eller bare har behov for at få løsnet lidt op i stive muskler og led, så kan massagen være et rigtig godt alternativ.

 

Aarhus Kropsterapi v/ Sylwia Christensen
Elkjærvej 36
8230 Åbyhøj
23 37 05 45