De grundlæggende teknikker inden for kropsterapi

Kropsterapi teknikker

Kropsterapi er en teknik, som forbedrer velværen for personer med kropslige såvel som mentale problemer. Der kan være behov for at løse et særligt problem, men der kan også blot være fokus på en generel forbedring af din krop og din mentale sundhed.

Den populæreste type af kropsterapi

Inden for kropsterapi findes der blandt andet behandlingsmetoden ved navn Body S|D|S, hvor både sundheden forbedres for kroppen gennem kropsterapi samtidigt med, at den mentale sundhed forbedres gennem fokus på velvære og selvudvikling. De mange succesfulde behandlinger med Body S|D|S gør, at den populære kropsterapi er eftertragtet, da den allerede har hjulpet mange personer, og den kan også hjælpe dig af med dine problemer.

Det kan Body S|D|S gøre for dig

Behandlingsmetoden kan både forebygge samt behandle dine kropslige problemer såsom lidelser og skader, som medfører smerter eller mangel på bevægelsesfrihed. Det kan dreje sig om en frossen skulder eller tennisalbue, men også mere komplekse problemer som problemer med fordøjelsessystemet eller astma og allergier. Behandlingsmetoden er også i stand til at afhjælpe symptomerne på mange af de livsstilssygdomme, som dominerer i dag såsom angst, stress og depression. Med Body S|D|S er det ikke kun dit specifikke problem, der bliver behandlet, da teknikken netop fokuserer på den store sammenhæng mellem kroppens sundhed og den mentale sundhed. Du vil derfor typisk føle dig bedre psykisk velbefindende efter en behandling med Body S|D|S på trods af, at du eksempelvis er blevet behandlet for nakkesmerter. Nakkesmerter kan blandt andet opstå som følge af stress, hvoraf dine symptomer på stress vil blive mindsket ved at behandle nakkesmerterne. Den onde cirkel vil blive brudt, hvor du hurtigt kan mærke forbedringer på flere områder. Teknikken Body S|D|S består netop af en helhedsbehandling, som involverer flere aspekter end blot dit specifikke problem, så hele din krop kommer i balance.

Sådan fungerer en behandling med Body S|D|S

Du vil først og fremmest blive mødt af rolige omgivelser, når du skal til alternativ kropsterapi behandling i Hørsholm med fokus på Body S|D|S. Gennem samtale med behandleren vil du have mulighed for at give udtryk for dine problemer, men der vil også være mulighed for, at behandleren kan finde frem til problemer, som du ikke selv kender til. Det er på den måde muligt at opdage begyndende problemer og forebygge mod disse, så I får standset problemet inden, at det udvikler sig. Behandlingen vil grundlæggende udføres gennem forskellige massageteknikker samtidigt med, at du skal lave åndedrætsøvelser, som bringer stor gavnlig effekt med sig. Den individuelle behandling vil naturligvis tilrettelægges efter dine individuelle problemer, så du hurtigt kan få en mere velafbalanceret krop og opnå en bedre mental sundhed.

Christianshus Kropsterapi Ivs

Hovedgaden 55 B1

2970 Hørsholm