Hvordan kommer jeg til at se mere oplagt og frisk ud?

Frisk hud

Der er mange forskellige metoder til at se mere oplagt og frisk ud. Skønhedsprodukter i form af makeup og cremer er typisk de første produkter, som benyttes til at friske udseendet op. Til større behov er det en muligt at få foretaget kirurgiske indgreb, hvor der er en risiko for bivirkninger forbundet. En mere sikker og samtidigt mere effektiv metode til at se mere oplagt og frisk ud er skønhedsbehandlinger, som ikke kræver kirurgiske indgreb, men som stadig kan gøre en stor forskel.

Fokus på ansigtet

Det er i ansigtet at de første aldringstegn typisk opleves, da huden med tiden bliver slappere. Den slappe hud vil danne rynker, løs hud og poser under øjnene, da hudens elasticitet forsvinder. Denne proces sker for alle mennesker, men den kan gå i gang tidligere på grund af usunde vaner. Usund kost, rygning og mangel på fysisk aktivitet påvirker netop huden, så huden mister det oplagte og friske udseende. Mange vælger samtidigt, at solbade for at opnå et friskt udseende, men for meget solbadning påvirker også huden på negativ vis.

Pas godt på huden

Det er af de årsager meget vigtigt at passe godt på huden hele livet. En sund livsstil skaber et godt grundlag for en flot og glat hud, men der er heldigvis hjælp at hente, hvis huden allerede er blevet slap og skadet. Ar fra acne kan eksempelvis opstå for alle på trods af en sund livsstil. Selvom der passes godt på huden, kan der stadig opstå mindre uregelmæssigheder i huden. Det er eksempelvis muligt at forebygge og behandle små hudproblemer med diverse cremer, men det er heldigvis muligt at slippe helt af med både store eller små hudproblemer gennem skønhedsbehandlinger uden kirurgi.

Friskt ansigt gennem ansigtsløft med laser

Gennem ny teknologi er det muligt at opnå en glat og ung hud gennem et ansigtsløft, som foretages gennem laser. Metoden behandler skånsomt, så der ikke er bivirkninger efter behandlingen. Behandlingen er samtidigt effektiv, da resultaterne hurtigt vil opleves. Metoden kan sammensættes af flere behandlingsmetoder, så det er muligt at imødekomme hudens specifikke problemer.

Glat hud uden uregelmæssigheder

Laser kan benyttes i mange andre tilfælde, da det blandt andet også er muligt at foretage en skånsom acne ar behandling, som får aktiveret hudens celler til at reparere arene. Den samme teknik er gældende til eksempelvis hud med solskader og andre uregelmæssigheder, hvor det er muligt at få en glat hud igen.

Opstrammet hud med botox

For at slippe af med rynker i ansigtet kan der hentes hjælp til en opstrammende botox i København, hvor der findes specialister i at udnytte effekten af botox. Ved at placere botox de rette steder i ansigtet er det muligt at få opstrammet huden, så ansigtet ser mere frisk ud.

Glat og opstrammet hud uden uregelmæssigheder

Ved at kombinere flere behandlingsmetoder uden brug af kirurgi er det muligt at få lavet et individuelt ansigtsløft, hvor et oplagt og friskt udseende opnås. Det bliver samtidigt personligt, da alle behandlinger tilpasses til hver enkelte person.

 

Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137